Меморіальну дошку Дмитра Сидорука відкрили у Львівському фаховому коледжі спорту 

Її встановили на стіні навчального корпусу закладу. Так вшанували пам’ять загиблого воїна російсько-української війни. 

Дмитро Сидорук – випускник відділення стрільби з лука Львівського фахового коледжу спорту, Майстер спорту України міжнародного класу зі стрільби з лука, чемпіон світу серед юніорів. Він був учасником АТО та захищав Україну ще з 2014 року, був пораненим. 

2017 року воїн став учасником першої збірної України на Іграх Нескорених, а на змаганнях Invictus Games у Торонто виборов срібну медаль зі стрільби з лука серед професіоналів.

Тренер збірної на Invictus Games 2020 та Warrior Games 2022 зі стрільби з лука, суддя відборів та національних змагань, засновник ГО «Спортивна асоціація ветеранів війни», «Незламні» на Львівщині.

Працював тренером у Львівській дитячо-юнацькій спортивній школі, яку посмертно назвали на його честь – КДЮСШ ім. Дмитра Сидорука.

З початком повномасштабного вторгнення Дмитро не зміг залишатися осторонь та знову взяв зброю до рук. Молодший сержант 24 ОМБр героїчно загинув під час виконання бойового завдання 5 квітня 2022 року в Попасній на Луганщині.

«Дмитро Сидорук був надзвичайно відданий своїй справі та прагнув залучити до реабілітації спортом якомога більшу кількість воїнів-ветеранів. Він зробив перший в Україні засіб для стрільби з лука щелепою для осіб, які мають ампутацію верхньої кінцівки. Ми пишаємося такою людиною та передаватимемо пам’ять про героя наступним поколінням», – ділиться начальник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.