Масштабні велозмагання відбудуться на Львівщині!

12-14 квітня Львівщина прийматиме чемпіонат України в індивідуальній гонці вгору та командний чемпіонат в Олімпійських видах програми з велосипедного спорту на шосе. 

Змагання відбудуться у Трускавці та околицях міста. На учасників чекає мальовнича траса з крутими перевалами та чудовою природою. 

 

Визначатимуть найспритніших юніори, юніорки, юнаки та дівчата. В індивідуальній гонці та індивідуальній гонці вгору велосипедисти долатимуть дистанції 10 км та 20 км.

У груповій гонці змагатимуться на дистанціях 60 км, 80 км та 115 км, залежно від категорії учасників. 

Велоподії зберуть понад 130 спортсменів зі всієї України! Це перший шосейний старт в сезоні.

«Упродовж останніх років саме Львівщина є ключовим регіоном у проведенні шосейних національних змагань. Згідно даних Strava, сервісу для відстеження активності спортсменів за допомогою мобільних пристроїв, з року в рік дороги Львівщини є справжньою Меккою для велотуристів та поціновувачів велосипедного спорту», – зазначає керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

Саме на Львівщині проводять низку національних змагань та велоівентів, кожен з яких об’єднує близько тисячі учасників, зокрема: