Максим Козицький привітав Станіслава Горуну та Катерину Криву з успішним виступом на чемпіонаті Європи з карате

Голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький вручив грошові нагороди каратистам з Львівщини Станіславу Горуні та Катерині Кривій за високі досягнення на міжнародних змаганнях. Зокрема, на чемпіонаті Європи – 2021 з карате Святослав Горуна здобув золоту медаль (у вазі до 75 кг), а Катерина Крива – бронзову медаль (у вазі до 50 кг).

«Пишаємося нашими переможцями! Ви – гордість не лише Львівщини, а й України, адже прославили її на весь світ. Такий хороший результат показує, що з молоддю потрібно працювати, в її розвиток потрібно вкладати! Я гордий з того, що є спортсмени на Львівщині, які захищатимуть синьо-жовті кольори», – сказав Максим Козицький.

Станіслав Горуна – заслужений майстер спорту та капітан української національної збірної України з карате, переможець Всесвітніх ігор 2017 року та Європейських ігор 2019 року. Він також володар олімпійської ліцензії на Ігри у Токіо. Тренером каратиста є заслужений тренер України, старший тренер національної збірної команди України з карате Антон НікулінСвятослав Горуна тренується на навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міноборони і є службовцем бази.

Катерина Крива – майстриня спорту України міжнародного класу, атлетка Львівської школи вищої спортивної майстерності, тренерка. Виступає у вазі до 50 кг. У 2017 році стала чемпіонкою Європи особисто та в команді. На цьогорічному Чемпіонаті Європи з карате Катерина без поразок дійшла до півфіналу. Тренує Катерину Криву майстер спорту України Ігор Богдан.