Максим Козицький відвідав об‘єкти спортивної інфраструктури Яворівщини

Сьогодні, 24 квітня, голова Львівської ОДА з робочим візитом навідався на Яворівщину. У межах візиту очільник області ознайомився з місцевими об’єктами спортивної інфраструктури. Зокрема, Максим Козицький оглянув один з найбільших об’єктів спортивно-рекреаційної інфраструктури міста – фізкультурно-оздоровчий комплекс «Старт». 

Комплекс складається з 3 спортивних залів для волейболу, гандболу, футзалу, настільного тенісу, боксу; плавального басейну, 2 спортивних майданчиків зі штучним покриттям для футболу та тенісу і футбольного поля з тренажерним майданчиком.

Упродовж року басейн закладу відвідує 12500 відвідувачів, тренажерний зал 7000 відвідувачів, великий спортивний зал 60000 відвідувачів. Тут відбуваються різноманітні чемпіонати з різних видів спорту районного, обласного і всеукраїнського масштабу.
У межах візиту Максим Козицький також оглянув Льодову арену. Зараз вона є основним тренувальним та змагальним осередком для діяльності обласної федерації хокею Львівщини. Тут тренуються вихованці відділення хокею та фігурного катання ДЮСШ м. Яворова, хокейної команди Центру олімпійської підготовки із зимових видів спорту «Галицькі леви».
Арена стала традиційним майданчиком для проведення міжнародних хокейних матчів Карпатської Ліги та одного з наймасовіших турнірів з фігурного катання «LVIV TROPHY»
Фото: прес-служба ЛОДА.