Лілію Білінську переобрали головою львівського осередку ФСТ «Колос»

Сьогодні, 7 серпня, на навчально-спортивній базі «Веслярик» відбулась звітно-виборна конференція Львіської територіальної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос». Участь у конференції взяв заступник начальника Управління фізичної культури та спорту Андрій Тур.

Впродовж конференції Лілія Романівна прозвітувала про діяльність організації за останні 5 років. До прикладу, лише у 2019 році осередок ФСТ «Колос» на Львівщині провів 70 спортивно-масових заходів, у фінальних частинах яких взяли участь понад 4 тисячі осіб. Минулоріч фізкультурно-оздоровчою роботою організація охопила понад 34 тисячі мешканців Львівщини. Найбільш масовими торік стали комплексні багатоступеневі змагання, фізкультурно-оздоровчі та спортивно-масові заходи із залученням дітей, молоді та дорослого населення.

Учасники конференції шляхом голосуванням вирішили знову довірити керівництво Львівською обласною організацією ВФСТ «Колос» Лілії Білінській.

Також у межах конференції делегати обговорили напрями розвитку організації впродовж найближчих 5 років та роботу в умовах децентралізації.

«У громадах спостерігається попит на якісні спортивні та оздоровчі послуги, на доступність до спортивних споруд, організацію активного дозвілля в самій громаді. Тому підтримка здоров’я, формування здорового способу життя має стати одним із пріоритетних напрямків розвитку громад», — зауважує Лілія Білінська.

Нагадаємо, основною метою діяльності громадської організації «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» є організація та проведення фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи у сільській місцевості та в галузях сільськогосподарського виробництва, створення та організація діяльності територіальних і галузевих фізкультурно-оздоровчих та спортивних клубів тощо, удосконалення форм залучення різних вікових груп населення, особливо сільського, до регулярних занять фізичною культурою і спортом.