«Ліга Нескорених» спрямована на підтримку військових та ветеранів, які проходять реабілітацію на Львівщині (ВІДЕО)

Учора, 17 серпня, на Львівщині представили програму фізичної та ментальної реабілітації ветеранів війни і членів їхніх сімей «Ліга Нескорених».

«Я часто акцентую на тому, що українські ветерани є рушійною силою позитивних змін у нашій державі, але важливо також, щоб і держава змінювалася для комфорту життя наших ветеранів. «Ліга Нескорених» – один із проєктів, який буде впроваджувати такі позитивні зміни у Львівській області. Ця програма є одним із напрямів Концепції підтримки Захисників та Захисниць у нашій області, яку напрацювала Львівська ОВА.  – Підкреслив Максим Козицький.

Амбасадорами проєкту стали відомі українці та українки. Зокрема, участь у презентації програми «Ліга Нескорених» взяли Тарас Тополя – лідер гурту «Антитіла», військовий парамедик 130 батальйону ТРО ЗСУ, співзасновник благодійного фонду «Антитіла/Antytila Charity Foundation»; Марічка Падалко – телеведуча 1+1 та Єдиного телемарафону; Віктор Дідух – паралімпійський чемпіон з настільного тенісу, засновник Академії з настільного тенісу; онлайн до презентації програми долучилася й Аліна Михайлова – волонтерка, парамедикиня ЗСУ.

У межах презентації «Ліги Нескорених» також відбулося відкрите мультиспортивне тренування на території спортивного майданчика одного з медзакладів Львівщини.

Детальніше про захід читайте за посиланням, а також дивіться у відео.