Львівщина розпочала підготовку до історичного Конгресу Української асоціації футболу

Сьогодні, 29 травня, у Львівській ОДА відбулась нарада щодо організаційного процесу ХХІІІ Конгресу Української асоціації футболу під головуванням профільного заступника голови ОДА Юрія Холода.

«Важливо, аби ми провели цей захід максимально безпечно, з дотриманням усіх вимог. Вірю, що нам це вдасться, а Львів стане прикладом для інших регіонів, як безпечно і якісно слід організувати події з врахуванням сучасних викликів, пов‘язаних із пандемією», – зазначив Юрій Холод.

Загальну координацію підготовки до Конгресу здійснюють голова Львівської асоціації футболу Олександр Шевченко та директор стадіону «Арена-Львів» Юрій Майборода.

«Футбол в Україні народився саме у вас, у Львові, тому коли постало питання, щодо місця проведення історичного, XXIII Конгресу, ніхто ні на хвилину не вагався, що його слід проводити саме тут», – зазначив перший віце-президент Української асоціації футболу Вадим Костюченко.

Конгрес, за словами Вадима Костюченка, прийме історичні рішення для розвитку українського футболу. Він відбудеться з дотриманням вимог Головного санітарного лікаря України та обласної комісії ТЕБ та НС.

«Звичайно, проводити Конгрес у такий непростий час є викликом для нас. Однак Львівщина завжди демонструвала високе вміння зорганізуватись у складний період та показати хороший результат. Тому переконаний, що спільно з медиками, рятувальниками, обласною асоціацією футболу, нам вдасться провести Конгрес на найвищому рівні», – зазначає начальник Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як.

Забезпечуватимуть безпеку учасників правоохоронці, а організує медичне забезпечення учасників, делегатів під час проведення Конгресу Департамент охорони здоров‘я ЛОДА.