Львівщина поділилась досвідом роботи у напрямку національно-патріотичного виховання на національному семінарі

На Київщині відбувся Всеукраїнський семінар-тренінг «Співпраця – 2021» під патронатом Міністерства молоді та спорту України. Його мета – налагодження конструктивної взаємодії між учасниками національно-патріотичного виховання: державними службовцями, науковцями, освітянами, громадськими активістами, тощо. Участь у заході взяли представники практично з усіх областей України. 

Львівщину на семінарі представили головний спеціаліст відділу молодіжної політики Управління молоді та спорту Львівської ОДА Тарас Назарків та працівник Львівського обласного молодіжного центу Іван Сапса. 

«Подібні заходи дуже потрібні для сфери патріотичного виховання молоді, адже ми тут визначили спільні вектри для подальшої роботи. Крім того, з представниками Державного інституту сімейної та молодіжної політики ми напрацьовували окрему програму навчання кваліфікованих фахівців у сфері національно-патріотичного виховання, що вкрай потрібно для подальшого якісного розвитку»,  – наголошує Тарас Назарків.

Під час доповіді Тарас Назарків поділився досвідом проведення заходів національно-патріотичного виховання на Львівщині,  а в останній день запрезентував концепцію цьогорічного фестивалю «Зашків» та запросив усіх відвідати ювілейний фестиваль. Він відбудеться вже 18-20 червня.