Львівські динамівці у січні вибороли 10 медалей національних та міжнародних змагань

 

Львівська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» спеціально для сайту Управління підсумувала основні здобутки спортсменів на національних та міжнародних змагань у січні 2021 року. Спортсмени організації лише за перший місяць вибороли 9 медалей на змаганнях всеукраїнського рівня та 1 медаль на європейських змаганнях.

Зокрема, у французькій Ніцці на 47-у Гран-Прі Франції зі спортивної боротьби спортсменка організації Юлія Ткач здобула бронзову нагороду.

На чемпіонаті України з вільної боротьби, що проводився у Харкові, представники організації Гурський Ярослав, Гурський Михайло, Дубовий Євген та Ідзінський Юрій здобули бронзові нагороди

На чемпіонаті України з фехтування серед кадтеів, що проводився у місті Київ, дві спортсменки організації – Білецька Ірина та Дзюбан Катерина зуміли вибороти 2 місце у командній першості.

Також у столиці відбувся етап Кубку України з фехтування, де львівський динамівець Клод Юнес впевнено здобу перемогу.

У Сумах на чемпіонаті України з легкої атлетики серед юніорів двоє динамівців Караїм Максим та Рачинська Уляна здобули бронзу та срібло відповідно.

Зараз, в останні дні січня, у Харкові ще тривають баталії лучників на чемпіонаті України серед дорослих та юніорів.