Збірна Львівщини перемогла на Відкритому обласному кубку з гирьового спорту

У суботу, 27 лютого, у Львові на базі кафедри фізичної культури Національного університету «Львівська Політехніка» відбувся Відкритий Кубок Львівської області з гирьового спорту. Збірна команда Львівської області виборола 1 командне місце. Другими стали спортсмени Рівненської області, а третіми – тернополяни.

Основний склад збірної команди Львівської області склали представники Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, Львівського державного університету внутрішніх справ та Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

У ваговій категорії до 63 кг золото змагань виборов Євген Нескреба, а у вазі до 68 кг Євген Лисянський. Обидва – із Донецької області. Вадим Карлатян із Тернопільської області переміг у ваговій категорії до 73 кг. Андрій Грицак з Рівненщини став переможцем у вазі до 85 кг.

Серед чоловіків представникам Львівщини вибороли три золоті медалі: Володимир Андрейчук у ваговій категорії до 78 кг, Сергій Федоров у вазі до 95 кг та Ігор Романів у вазі понад 95 кг.

Три золоті медалі вибороли і представниці збірної Львівщини. Анжеліка Намєснік стала найкращою у ваговій категорії до 58 кг, Вікторія Гавриленко – у вазі до 63 кг та Аліна Козачук у ваговій категорії до 68 кг. У вазі понад 68 кг перемогу виборола Діана Панченко з Чернівецької області.