Збірна Львівщини виборює 6 медалей молодіжного Чемпіонату України з боротьби самбо

У Харкові завершується молодіжний чемпіонат України з самбо. Для участі у цих змаганнях Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА відрядило 25 спортсменів. Нашим самбістам вдалось вибороти шість медалей у категоріях юнаки, до якої належать спортсмени 17-18 років та юніори – самбісти 19 та 20 років.

Львів’янин Микола Грибик, який торік став чемпіоном світу з самбо серед юнаків, на національному чемпіонаті став першим серед юніорів та другим серед юнаків. Микола виступає у ваговій категорії понад 98 кг, тренує його Ярослав Грибик.

Марта Чаплінська, яка виступає у ваговій категорії 50 кг, стала віцечемпіонкою України серед юніорок. Її тренують Андрій Мельник та Роман Юнак.

Серед юніорів срібло також вибороли Віталій Стець, який виступав у ваговій категорії до 71 кг, Артур Смук у ваговій категорії 75 кг. Бронзовим призером серед юніорів став Роман Шийка, який виступав у категорії до 64 кг. Усіх трьох тренує Роман Шміло, а Артура Смука також тренує Олег Гасюк.

Зауважимо, на килимі харківського Палацу спорту за два дні змагань розіграли 18 комплектів нагород. Загалом на них змагались майже шість сотень спортсменів із 22 регіонів України.