Збірна легкоатлетів Львівщини вже вдруге у 2021 році виборола золоті медалі національних змагань

Цілий ряд медалей вибороли спортсмени  Львівщини на Кубку України з легкої атлетики в приміщенні, що відбувся у п’ятницю у Києві.

Золото змагань в бігу на дистанцію 800 м серед жінок здобула Орися Дем’янюк-Мочульська. Атлетка Львівської школи вищої спортивної здолала дистанцію за 2.09.56. На цій же дистанції встановила особистий рекорд та виконала норматив кандидатки у майстри спорту випускниця Буської ДЮСШ Уляна Рачинська, зупинившись за крок до медалі.

Серед чоловіків у бігу на 2000 м з перешкодами переможцем став ще один легкоатлет Львівської школи вищої спортивної майстерності Роман Ростикус, який здолав дистанцію за 5:40.20. Четвертим фінішував представник Львівщини Станіслав Козак, оновивши своє особисте досягнення.

Серед чоловіків у бігу на 3000 м переможцем став львів‘янин Назар Чапля із результатом 8:40.10. Срібним призером став Ігор Желем, який фінішував на 3 секунди пізніше.

Срібним призером у бігу на 800 м серед чоловіків став Олег Семенюк із результатом 1:54.16, що є особистим рекордом для спортсмена.

У стрибках у висоту бронзу виборола Ілона Заскалько з результатом 1.80. Високі результати у цій дисципліні також продемонстрували Сергій Слісенко та Ілля Оліферовський.

Близькими до медалей також були Юлія Григор’єва у бігу на 400 метрів та Максим Андрухів в бігу на 60 м з бар‘єрами.