Запрошуємо до участі в освітній кампанії для молоді «МАНДРУЙМО СПІЛЬНИМ ШЛЯХОМ!»

Щороку з приходом весни організатори запрошують взяти участь в Освітній кампанії для молоді, організованій з нагоди Дня співпраці Interreg (колишнього Дня Європейського співпраці). 

«Ніщо так не об’єднує людей, як спільна мандрівка, особливо коли вона веде по вибоїстій дорозі чи складній стежці. Спільне подолання викликів, час для розмов, реальний, а не лише віртуальний контакт з оточенням – безцінні. А у нас є на що подивитися, тому що територія Програми – це унікальна частина Європи з незайманою пишною природою та мультикультурним багатством. Тому цього року ми хочемо заохотити вас взяти участь в освітній кампанії, спрямованій на популяризацію ТУРИЗМУ та результатів туристичних проєктів, реалізованих у рамках Програми 2014-2020», – зазначають організатори.

Освітня кампанія для молоді «МАНДРУЙМО СПІЛЬНИМ ШЛЯХОМ!» складається з весняного конкурсу і фіналу, який проведуть восени. Участь у ньому візьмуть найкращі представники шкіл з України та Польщі, а відбудеться він з нагоди Дня співпраці Interreg 25-28 вересня цього року. (резервна дата 2-5 жовтня) в Бещадах (Підкарпатське воєводство, Польща).

Запрошують до участі команди у складі 4 учнів віком 12-17 років під опікою вчителів. На відбірковому етапі необхідно виконати 2 конкурсні завдання, описані в Правилах та надіслати їх до 31 травня цього року. На всіх учасників Фіналу чекають привабливі призи та незабутні враження!

Репортаж про минулорічний фінал можна переглянути  тут: https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=_Fdf_HLlh6E.

Детальнішу інформацію про цьогорічну кампанію знайдете у додатках:

Загальні правила https://pl-ua.eu/files/uploads/pages_en/ECDay/2024/UA_2024%20IC%20Day%20-%20General%20Rules_UA.pdf 

Форма заявки https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdjb8-YIuepP2i0pC_eUReP6EBU0eUBnVArq1IMlJ2WaF6uDg/viewform 

Критерії оцінювання https://pl-ua.eu/files/uploads/pages_en/ECDay/2024/UA_2024%20IC%20Day%20-%20Evaluation%20Grid_UA.pdf 

Згода на обробку персональних даних (діти)