“Займайся вдома”: львівські спортсмени показують майстер-клас

Нещодавно Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА запустило флешмоб “Залишайся та займайся вдома”. Провідні спортсмени Львівщини пропонують легкі комплекси вправ, які можна виконати вдома. 

“Ми вирішили показати, що насправді карантин – не перешкода, для тих хто справді хоче займатись та дбати про своє здоров’я і фізичну форму. А, власне, успішні спортсмени Львівщини – ті, хто може показати гарний приклад та надихнути до тих занять.  Дуже приємно, що цю ініціативу підхопили навіть наші колеги з інших областей”, – зазначає начальник Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як. 

Першим до челенджу долучився львівський каратист, володар олімпійської ліцензії та чемпіон Європейських і Світових ігор Станіслава Горуна. Спортсмен запропонував комплекс вправ на карантин, які можна виконати не відходячи від дивану.

Комплекс вправ запропонувала і дворазова чемпіонка світу з фітнесу у категорії фітнес-бікіні, багаторазова призерка міжнародних турнірів Оксана Бригідир. Спортсменка показала комплекс вправ, який можна виконати у перерві між рутинними справами. 

Дуже інтенсивний комплекс тренувань показала перша в історії львів’янка, яка завоювала ліцензію на участь в Олімпійських іграх з художньої гімнастики в Токіо, срібна призерка ІІІ-х літніх Юнацьких Олімпійських ігор, чемпіонка Всесвітньої гімназіади, мультимедалістка світових та національних змагань Христина Погранична.

“Тішить, що відео дивляться, діляться враженнями. До прикладу, відео тренування з Христиною Пограничною переглянули близько 15 тисяч людей. Навіть є попит на нові види тренувань. Тому обов’язково продовжуватимемо цю ініціативу та показуватимемо ще комплекси”, – зазначає Роман Хім’як.