Екскурсії, консультації та співбесіди: для молоді проведуть профорієнтаційний табір

Вже у вівторок, 29 червня, стартує Education Camp – профорієнтаційний табір, під час якого молодь зможе дізнатися більше про загальні постулати бізнесу, напрямки роботи та функціонал різноманітних професій. Заняття триватимуть по 2 години впродовж 7 днів. Найактивніші учасники матимуть змогу працевлаштуватись у компаніях-партнерах.

«Цей проєкт ми організовуємо в межах  проєкту «Кар’єра +» спільно з  компанією «HR Team». Такі табори це хороша можливість отримати навички для усвідомленого вибору майбутньої професії. З кожним роком наші профорієнтаційні табори стають якісніші. Про це свідчить імена спікерів, які будуть ділитись досвідом зі студентами табору та назви підприємств, на які заплановані виїзди» – розповідає Софія Курман, начальниця відділу молодіжної політики управління молоді та спорту Львівської ОДА.

У програмі табору – уроки про принципи роботи бізнесу, детальний розбір професій ІТ-ринку, навчання із формування резюме та створення кар’єрної карти, групові та індивідуальні консультації студентів щодо профорієнтації та побудови кар’єри. 

«За 7 днів студент порине в атмосферу бізнесу, пізнає різні його напрямки та сфери. В учасників табору з’явиться краще розуміння, як краще розвиватись в кар’єрному плані і в підприємницькій діяльності. В Україні є багато можливостей та перспектив, і ми покажемо це на таборі.Цього року також додаємо дві екскурсії на підприємства, що є надзвичайно успішними. Директори бізнесів безпосередньо на місці розкажуть про  управління такими великими об’єктами», – зазначає Ярослава Бондаренко, керівник «HR TEAM».

Для участі у проєкті, слід зареєструватись за посиланням. Зауважимо, наступний профорієнтаційний табір запланований на вересень.