Дебютний виступ львівських гандболісток у Вищій лізі завершився чемпіонством

Фото Львівського коледжу спорту.

Жіноча гандбольна команда “КІВС-Політехніка-Львів”, яка складається з випускниць та учениць Львівського коледжу спорту, стала чемпіоном Вищої ліги. Цьогоріч команда дебютувала у Вищій лізі.

Про це стало відомо після того, як Комітет Федерації гандболу України ухвалив рішення про дострокове завершення чемпіонату України у зв’язку з дуже помірним виходом України з карантину.

Підсумкові місця серед жіночих команд Вищої ліги визначили за результатами всіх попередньо зіграних ігор. Відтак, чемпіоном Вищої ліги стала команда “КІВС-Політехніка-Львів”, яку тренує Віталій Надич.

«Звичайно, шкода, що через карантинні обмеження нашим спортсменам не вдалось повноцінно дограти сезон. Однак маємо вже кілька команд-чемпіонів. Це демонструє високий рівень виступу наших спортсменів впродовж сезону», – зазначає начальник Управління фізичної культури та спорту ЛОДА Роман Хім‘як.

Нагадаємо, Федерація гандболу України у зв’язку з пандемією коронавірусу та карантинними обмеженнями вирішила завершити чемпіонат України. Відтак, чемпіоном України серед жіночих команд України шостий сезон поспіль стає львівська “Галичанка”.