Громадські організації Львівщини запрошують долучитись до реалізації проектів з національно-патріотичного виховання молоді 

Управління молоді та спорту Львівської ОВА оголосило конкурс проєктів, розроблених інститутами громадянського суспільства, які отримають фінансову підтримку у межах обласної програми «Молодь Львівщини».

Йдеться про заходи обласного рівня – проєктна діяльність має охоплювати представників щонайменше 4 районів області. Одна організація може подавати кілька заявок. 

«Коли молодь робить для молоді – це найкращий варіант. Адже ніхто так не знає потреб, уподобань та запитів молоді, як ті, хто до неї належить. Ми переконані, що отримаємо десятки креативних ідей і конкурсній комісії буде непросто обрати переможців. При оцінюванні заявок зважатимемо на те, наскільки проєкт відповідає  завданню конкурсу, наскільки реалістичною є мета та очікувані результати, чи достатньо обґрунтованим є бюджет проєкту, тощо», – зазначає керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як. 

Конкурсні пропозиції мають бути спрямовані на розв’язання одного пріоритетного завдання: національно-патріотичне виховання молоді.

Охочі взяти участь мають підготувати необхідний пакет документів: 

1)  заяву про участь у конкурсі

2)  опис та кошторис витрат

3) листи-підтвердження органів державної влади, органів місцевого самоврядування та їх виконавчих органів, наукових установ, інститутів громадянського суспільства, інших установ та організацій (у разі їх залучення до виконання (реалізації) проєкту (заходу);

4) інформацію про діяльність інституту громадянського суспільства, зокрема досвід виконання (реалізації) програми (проєкту, заходу) протягом останніх двох років за рахунок бюджетних коштів та інших джерел фінансування, джерела фінансування інституту громадянського суспільства, його матеріально-технічну базу та кадрове забезпечення.

Конкурсні пропозиції подаються у друкованій та електронній формах з 1 квітня до 1 травня 2024 року (включно) щоденно, крім суботи та неділі, з 9-00 до 18-00 год. за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 18, к. 454.

Контактний телефон (032) 261-27-40, e-mail: molodpol@gmail.com

Результати конкурсу будуть оголошені до 14 травня 2024 року.

Із повним текстом оголошення можна ознайомитись тут.