Голова Львівської обласної державної адміністрації вручив нагороду Лілії Білінській

Учора, 23 березня, голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький вручив директорці Львівської спеціалізованої спортивної школи олімпійського резерву «ВЕСЛЯРИК» Лілії Білінській Почесну грамоту Кабінету Міністрів України за вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку фізичної культури і спорту, сумлінну працю та професіоналізм.

 «Завжди приємно вручати нагороди людям, які так багато праці і часу докладають у розвиток спорту, в здорове майбутнє нашої нації. Школа «Веслярик» – це не лише про веслування. Тут також можна опанувати бокс, вільну боротьбу, дзюдо, важку, легку атлетику, кінний спорт тощо. Важливо, що «Веслярик» має відділення по області – у Трускавці, на Стрийщині, в Жидачеві. Там діти також мають доступ до якісних занять спортом. Дякуємо вам за велику роботу», – наголосив Максим Козицький, вітаючи Лілію Білінську.

«Ні для кого не є таємницею, що спортивна галузь тримається на людях-фанатах. Для них відзнаки урядового рівня – велика мотивація», – додав начальник управління молоді і  спорту ЛОДА Роман Хім’як.

Директорка закладу запевняє, що нагорода є результатом діяльності всього колективу.

“Всі нагороди приємно отримувати. Ця відзнака – результат роботи нашої команди. Хочу також подякувати за постійну підтримку управлінню молоді і спорту Львівської обласної державної адміністрації», – зазначила Лілія Білінська.

Білінська Лілія Романівна народилася 25 травня 1972 року у Львові. У 2003 році закінчила Львівський державний університет фізичної культури за спеціальністю фізичне виховання. З 2004 по 2018 рік очолювала Львівську комплексу дитячо-юнацьку спортивну школу «Колос», з 2018 року очолює Львівську спеціалізовану спортивну школу олімпійського резерву «ВЕСЛЯРИК». У 2016 році обрана головою громадської організації «Львівська територіальна організація всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «КОЛОС».