Відкрито реєстрацію на змагання у мілітарі-стилі “KORDON RACE”

Змагання відбудуться 21 вересня на стадіоні Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міноборони України.

“KORDON RACE” – це забіги зі смугою перешкод. Траси та складність випробувань на них варіюються та адаптовані під можливості учасників.

Переможців визначатимуть в індивідуальних та командних змаганнях, а до участі запрошують дорослих та дітей, ветеранів війни, як здорових, так і з інвалідністю.

Окрім забігів, для учасників та глядачів підготують майстеркласи з тактичної медицини, мінної безпеки, а також заняття на VR тренажері та зустріч з кінологами. 

Такі змагання проводять на Львівщині не вперше. Поринути в атмосферу весняного “KORDON RACE 2024” можете тут: https://youtu.be/vzQ9Rzfhq2I?si=hspJd34dKHIimO28 

“«KORDON RACE» — це не просто спортивно-тактичні змагання – забіг із перешкодами, це круте свято спорту та командного духу в товаристві найкращих людей цієї Країни – наших Захисників та Захисниць. Весняний «KORDON RACE» зібрав 13 команд, серед яких представники 5 прикордонних загонів, Академії сухопутних військ, ДСНС, патрульної поліції, кінологічного навчального центру, військової служби правопорядку та ПВК «Захід». Кожна команда складалась із восьми учасників: шістьох чоловіків і двох жінок. Довжина траси – три кілометри, яка проходила через ліс, пісок, болото та водойми, з понад 20 перешкодами різного рівня складності. Переконаний, що осінній KORDON буде ще більш драйвовим, об’єднаним духом братерства та нескореності”, – зазначає керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хімʼяк.

Зареєструватися на забіг можна тут: https://kordonrace.com/ .