Відзначили найкращих гімнасток Львівщини за підсумками року

Управління молоді та спорту спільно з обласною федерацією художньої гімнастики відзначили найкращих спортсменок за підсумками 2023 року.

На зустріч завітали п’ятнадцять представниць цього виду спорту. Серед них – і титулована львівська гімнастка та збірниця України Христина Погранична.

💭«Цьогоріч наші художниці добре проявили себе, виступаючи на турнірах всеукраїнського та міжнародного рівнів. Вони здобули 25 срібних та 11 бронзових медалей на чемпіонатах України, а також бронзу чемпіонату світу в групових вправах. Але одним з найвагоміших досягнень є здобута збірною України ліцензія на участь в Олімпійських Іграх у Парижі. За національну команду виступала і представниця Львівщини Аліна Мельник, вихованка Ірини Рудої у КДЮСШ ім. Дмитра Сидорука,» – зазначає керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

На зустрічі вручили посвідчення майстринь спорту України гімнасткам Софії Дуді та Софії Засадній, які представляють КДЮСШ ім. Дмитра Сидорука. Софію Дуду тренує Ольга Кравченко, а Софію Засадну – Христина Родевич.

Окрім відзнак, усі спортсменки отримали форму для тренувань.