Василь Кравчук – бронзовий призер Кубку світу з біатлону

У Словенії триває Кубок світу з лижних перегонів та біатлону серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату та порушеннями зору. Всього у змаганнях беруть участь представники 13 країн світу, Україну представляє на цьому важливому міжнародному спортивному форумі 19 спортсменів.
У складі національної збірної виступає й спортсмен Львівщини Василь Кравчук. Сьогодні представник нашої області виборов бронзу змагань у біатлонній гонці спринт.
Василь Кравчук – уродженець села Тухолька Козівської громади, що тепер належить до Стрийського району. Фізичною активністю хлопець займався з дитинства, однак через аварію опинився в інвалідному кріслі та перейшов в спорт людей з інвалідністю. Біатлон Василь опановує у Львівському регіональному центрі спорту людей з інвалідністю «Інваспорт». Він також є майстром спорту України міжнародного класу.
Зауважимо, загалом за підсумками п’яти днів змагань національна збірна України – друга за кількістю золотих медалей та за кількістю нагород на цих змаганнях у цілому.