Борчині Львівщини вибороли 11 медалей на Чемпіонаті України

На чемпіонаті України з вільної боротьби у Києві учора відбулись фінальні сутички у всіх вагових категоріях. Збірній команді Львівщини вдалось вибороти дві золоті, три срібні та шість бронзових медалей!

Чемпіонкою України у ваговій категорії 50 кг стала 23-річна вихованка Львівської школи вищої спортивної майстерності Оксана Лівач. У фінальній сутичці Оксана перемогла  з рахунком 10:0 представницю Донеччини Тетяну Прафатілову.  Бронзовою призеркою у цій ваговій категорії стала ще одна представниця Львівщини Богдана Ящук.

У ваговій категорії 53 кг виборола бронзу вихованка Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Атлет» Марія Мартинюк.

У ваговій категорії 55 кг чемпіонкою стала  спортсменка СДЮШОР «Спартаківець» Христина-Зоряна Демко, а віцечемпіонкою –  спортсменка Львівського фахового коледжу спорту Олександра Хоменець.

Представниця Львівської школи вищої спортивної майстерності Тетяна Кіт виборола срібло у ваговій категорії 57 кг.

Бронзовими призерками стали представниці Львівської школи вищої спортивної майстерності Софія Боднар у вазі 59 кг, Юлія Ткач у ваговій категорії 62 кг, а також Манола Скобелська у ваговій категорії 65 кг та Оксана Чудик у вазі 68 кг. Оксана та Манола – спортсменки Львівського фахового коледжу спорту.

Віцечемпіонкою України стала Алла Черкасова зі Школи вищої спортивної майстерності, яка виступала у ваговій категорії 68 кг.

Нагадаємо, на Чемпіонат України з вільної боротьби Управління фізичної культури та спорту відрядило 18 спортсменок.