У межах «Спортивних Ігор Львівщини» відбулися змагання зі скандинавської ходьби

11 травня у Брюховичах відбулися змагання зі скандинавської ходьби в межах ХХХІІІ обласних комплексних змагань «Спортивні Ігри Львівщини».

Змагання вперше відбулися в новому форматі, а саме у вигляді естафети. Кожен з чотирьох учасників йшов не тільки за свій результат, а й за команду.

«Спортивні Ігри Львівщини» – це наймасштабніший соціально-спортивний проєкт, у якому беруть участь збірні команди територіальних громад Львівщини. Впродовж року проводять серію турнірів з різних видів спорту. Результати усіх заходів згодом підсумовують і так визначають переможців та призерів.

Змагання зі скандинавської ходьби зібрали 11 територіальних громад. 10 команд змагалися в категорії «дорослі», 9 команд – «ветерани» і дві – в категорії «люди з інвалідністю».

ПЕРЕМОЖЦІ ТА ПРИЗЕРИ:

Дорослі:

  1. Червоноградська ТГ
  2. Стрілківська ТГ
  3. Трускавецька ТГ

Ветерани:

  1. Стрілківська ТГ
  2. Новояворівська ТГ 
  3. Львівська ТГ

Люди з інвалідністю:

  1.  Новороздільська ТГ
  2.  Щирецька ТГ

«Змагання зі скандинавської ходьби – це вже п’ятий вид програми, який провели цьогоріч в межах проєкту. Перед тим визначали найсильнішу громаду області в бадмінтоні, плаванні, настільному тенісі та шашках. Попереду – ще будуть турніри шахів, волейболу, пляжного волейболу, баскетболу, баскетболу 3х3, легкоатлетичного кросу, спортивного туризму, стрільби та сімейні батли «мама, тато я – спортивна сім’я», – розповідає керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.