Львівщину на Всеукраїнських шкільних лігах з волейболу представлятимуть сокальчани

У Львівській області завершилися фінальні ігри IV етапу наймасштабнішого учнівського спортивного проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги».

В обласних змаганнях з волейболу серед юнаків взяли участь 7 команд з усіх районів Львівщини, які відповідно перемогли на шкільному, територіальному та районному етапах шкільної ліги. Це учні таких навчальних закладів: 

  • ЗЗСО І-ІІІ ступенів с. Підбуж, Східницька ТГ; 
  • Сокальська ЗОСШ І-ІІІ ст. №2, Сокальська ТГ; 
  • СШ №10, Стрийська ТГ; 
  • Бродівська спеціалізована ЗОШ І-ІІІ ст. №2, Бродівська ТГ; 
  • ОЗ «Мостиський ЗЗСО №2 І-ІІІ ст., Мостиська ТГ; 
  • Старосамбірський опорний ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Богдана Сольчаника, Старосамбірська ТГ;
  • Гійченський ЗЗСШ І-ІІІ ступенів, Львівська ТГ.

 

Переможцями та призерами стали:

1 місце – Сокальська ЗОСШ І-ІІІ ст. №2, Сокальська ТГ; 

2 місце – СШ №10, Стрийська ТГ; 

3 місце – Старосамбірський опорний ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Богдана Сольчаника, Старосамбірська ТГ.

 

Команда Сокальської ЗОСШ І-ІІІ ст. №2 представлятиме Львівщину на всеукраїнському етапі шкільних ліг. У першому раунді наші волейболісти зустрінуться з вихованцями Мультипрофільного ліцею Олександрії, що на Кіровоградщині.

«Для дітей є дуже важливий приклад в особистостях. Саме для цього на церемонію нагородження запросили Угіса Крастіньша – багаторічного тренера національної збірної команди України з волейболу серед чоловіків, головного тренера одного з найбільш титулованих волейбольних клубів в Україні – “Барком-Кажани”», – каже начальник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

Вітаємо переможців та готуємося вболівати за школярів Львівщини, які боротимуться за титул найсильніших в Україні. Невдовзі відбудуться фінальні змагання з баскетболу серед юнаків та дівчат, спортивного орієнтування, футзалу, черліденгу та волейболу серед юнаків та дівчат.