Благодійний пікап похід на гору Хом’як! Збираємо на автівку для бригади, в якій служить львівський любитель гір Олександр Олійник.

Сумували за підйомами на мальовничі вершини? 29 червня запрошуємо створити свій особливий літній спогад разом з Управлінням молоді та спорту Львівської ОВА, піднявшись з нами на вершину висотою 1542 метри. 

Чому пікап похід? 

По-перше, ми забезпечемо комфортний доїзд зі Львова та супровід на маршруті. Ми just pick you up і повеземо в фантастичний світ українських Горган.  

А по-друге і, що більш важливо, цим походом ми розпочинаємо великий збір на автівку роти, в якій служить Олександр Олійник – великий прихильник гірських походів, людина, яка знає про гори все, а сьогодні — військовий 1 роти 3 батальйону 3 окремої танкової бригади. Сходження на вершину і збір коштів координуватиме його дружина Ірина Олійник – заступниця директора Львівського обласного центру «Спорт для всіх» та досвідчена мандрiвниця. 

Впродовж останніх двох тижнів два з чотирьох авто роти Олександра вийшли з ладу під час екстрених переїздів. Обидва авто вже не вперше ремонтували, але, вочевидь, прослужать вони вже недовго.  Ще одне авто на ремонті, і на цілу роту залишилась одна Toyota Hilux. Вона в робочому стані, але потребує постійного обслуговування. Оскільки рота розкидана по Харківській області, одне авто не може забезпечити логістику для всіх. Тому є нагальна потреба в ще одному авто. 

Щоб підтримати збір та взяти участь у поході, необхідно: 

Задонатити 1000 грн у банку: https://send.monobank.ua/jar/7HWDi28vRT 

Заповнити реєстраційну форму за посиланням: https://forms.gle/hvGJ53b1Lmsx7yR76 

Очікувати лист з логістичними деталями ближче до початку події. 

Не пропустіть шанс провести чудовий день на природі, допомогти нашим військовим та зробити свій внесок у перемогу! 🇺🇦

Реквізити для поповнення банки «Пікап для танкістів»

Отримувач: Олійник Олександр Павлович

IBAN: UA893220010000026202345673917

ІПН/ЄДРПОУ: 2910408535

Призначення платежу: Поповнення рахунку банки