Олександр Шандор дебютував в УПЛ

31-річний львів’янин Олександр Шандор провів свій перший поєдинок в якості головного арбітра дорослих команд української Прем’єр-ліги.

Як повідомляє Львівська асоціація футболу, у середу, 15 липня, він відсудив на НСК «Олімпійський» у Києві протистояння чемпіона України – донецького «Шахтаря» та ковалівського «Колоса», яке завершилося впевненою перемогою «гірників» із рахунком 2:0.
До цього моменту Олександр провів півсотні ігор у Першій лізі й після 12-річної паузи став 9-им арбітром зі Львова, який працював на матчі елітного футбольного дивізіону нашої країни.
За даними футбольного журналіста, статистика та історика Юрія Назаркевича, раніше на цьому рівні 150 ігор провів батько Сашка – Андрій Шандор, який сьогодні очолює Комітет арбітрів Львівської області.
 
135 поєдинків в активі львів’янина Юрія Можаровського, 75 – Юрія Грися, 68 – його батька Ярослава Грися (сьогодні перший заступник Голови Львівської Асоціації футболу), 48 – Ореста Шмигельського, 27 – Михайла Сидора, 24 – Романа Заня, 11 – Ярослава Лемеха.
Фото: ФК “Шахтар”.