Понад 200 тисяч на благодійність та більше тисячі учасниць: як черлідерки змагалися за Кубок Львівщини?

Відкритий Кубок Львівської області з черліденгу відбувся 26-27 жовтня на базі “Emily Resort” у Винниках. 

Змагання зібрали 1226 учасниць та учасників зі Львівщини, Івано-Франківська та Кам’янського. На змагальному майданчику зустрілися команди та спортсменки з різних клубів: “Lviv Angels” (включно з ДЮСШ ім. Д. Оббаріуса та КДЮСШ ім. Дмитра Сидорука), “Nancy Dolls”, “BeLLa”, “Mavky”, “Acromoves” (всі клуби – Львів), “Fenix” ​​(Шептицький), ДЮСШ “Тризуб Плюс” (Давидів), “Fire Cats”, “New wave dance” (Івано-Франківськ) і “Прометей” (Кам’янське).

Розіграли 54 комплекти медалей у різних номінаціях – командних, квартетах, дуетах та соло. Змагалися в обох напрямках черліденгу: чер (акробатичний) і черданс (танцювальний) з категоріями фрістайл, джаз і хіп-хоп.

Особливістю Кубку стали також змагання чер-мам – команд “Lviv Angels” і “Nancy Dolls”, які здобули відповідно 1-ше та 2-ге місця.

У межах Кубку Львівської області з черліденгу зібрали понад 203 тисячі гривень на медичне обладнання для нового відділення “Дому метеликів” при центрі підтримки для мам та дітей “Місто добра”.

Змагання організували Львівський обласний осередок Всеукраїнської федерації черліденгу за підтримки Всеукраїнської федерації черліденгу.

“Осінь на Львівщині насичена черліденговими подіями. Нещодавно саме тут розпочали змагальний сезон черлідерки зі всієї України на турнірі “Start Cup”. Цими вихідними поборолися за Кубок Львівської області, а через тиждень виступатимуть на Кубку України, який відбудеться на “Боско-Арені”, – зазначає керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хімʼяк.