Майже сотня військових ветеранів візьмуть участь у сплаві “Хвилями Дністра”. Реєстрація триває!

Захід відбудеться 12-13 жовтня на Стрийщині. Це сплав річкою Дністер, для військовослужбовців які отримали травми внаслідок ведення бойових дій та перебувають на реабілітації або ротації, їхніх сімей, а також молоді, студентів  які бажають підвищити свої професійні якості (організаційні аспекти, комунікативні здібності, здобути нові навички у галузі  спортивного туризму та реабілітації). 

У сплаві з елементами ігрових змагань і навчання візьмуть участь майже 100 учасників, серед яких ветерани війни та студенти різних спеціальностей, зокрема й кафедри реабілітації та спортивного туризму Львівського державного університету фізичної культури ім. І. Боберського. 

Програма включатиме дводенний сплав річкою Дністер, де учасники познайомляться з різновидами туристичних плавзасобів, серед яких десятимісний катамаран, туристична байдарка, каяк та SUP дошка. 

Для реєстрації телефонуйте за номером: 0979185132 Тарас Білошицький.

“Подібний захід цьогоріч організовують вчетверте і він стане завершальним у цьому напрямку в 2024 році. Попередні три сплави зібрали понад 200 людей. Реабілітація туризмом, зокрема й водним, – це один з напрямків проєкту спортивних можливостей для військових ветеранів, який реалізовує наше управління – “Ліга Нескорених””, – зазначає керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хімʼяк.

Захід “Хвилями Дністра” реалізовує ЛМГО “ТСК Манівці” за фінансової підтримки управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації в межах обласної програми “Молодь Львівщини”. 

Як відбувався один із заходів проєкту – туристичний табір для військових “Вище неба” можна переглянути у відеоролику від наших медіапартнерів Панорама Production:  – https://youtu.be/1rle4Q3OcTs?si=u6jx0DdulLxSe48g