“Рухома ціль. Знешкодження 2.0”: перша група пройшла навчання

Сьогодні, 1 жовтня у День захисників та захисниць України, відбувся перший заїзд проєкту “Рухома ціль. Знешкодження 2.0” для 20 молодих людей з “Профкому студентів Львівського національного університету ім. І. Франка”.

Захід розпочали з хвилини мовчання в пам’ять загиблих захисників і захисниць, які віддали власне життя заради незалежності нашої держави.

Цей інтеграційний вишкіл з елементами стендової стрільби було започатковано минулоріч та включає володіння зброєю і ураження рухомих цілей.

“Символічно що саме сьогодні ми розпочали наш захід, це має додати вам бажання та наполегливості, щоб максимально почерпнути ази користування зброєю. Сьогодні ми тут завдяки нашим захисникам та захисницям, які роблять усе, щоб відновити нашу територіальну цілісність. Ми тут, у Львові, маємо робити усе можливе і неможливе, щоб пришвидшити нашу перемогу. Ми зобов’язані розвивати свої знання і навики у військовій сфері, адже поки у нас є такий сусід, спокою нам не буде. Цікавтесь та долучайтесь до різних навчань та вишколів, розвивайте своє тіло і дух”, – зазначив в.о. начальника відділу молодіжної політики управління молоді та спорту Львівської ОВА Тарас Назарків.

“Рухома ціль. Знешкодження 2.0” реалізує ГО “Ідея” за фінансової підтримки управління молоді та спорту Львівської ОВА у межах обласної програми “Молодь Львівщини” на 2021-2025 роки у співпраці з КЗ ЛОР Школа вищої спортивної майстерності та ГО Спортивний Клуб “Львівське Стрілецьке Братство”.