На Львівщині триває облаштування об’єктів спортивної інфраструктури у межах “Великого будівництва”

Реалізація всеукраїнського проекту «Велике Будівництво»: 100 шкіл, 100 дитсадків, 100 стадіонів повинна тривати, незважаючи на карантин. Про це сьогодні заявив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час свого виступу на селекторній онлайн-нараді, участь у якій взяли представники обласної державної адміністрації, повідомляють у пресслужбі Львівської ОДА.

«Спорудження сучасних шкіл, дитсадків та стадіонів – це не просто будівельні проекти, а й інвестиції в поліпшення якості освіти, доступу до спортивної інфраструктури», – зазначив очільник Уряду.

У межах “Великого будівництва” вже до кінця цього року на Львівщині мають завершити реконструкцію стадіону Львівського державного університету фізичної культури по вул. Черемшини, 17, облаштувати мультифункціональний майданчик зі встановленням тентового накриття на вул. Княгині Ольги,1 та провести реконструкцію майданчика ліцею з військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут на Пасічній,68. Також має завершитись реконструкція спортивного комплексу «Шахтар» в м.Червонограді та реконструкція спортивного ядра та трибун стадіону Буської ДЮСШ.

Нагадаємо, «Велике будівництво» — національний проект, спрямований на масштабну розбудову якісної інфраструктури України включно з дорогами та соціально важливими об’єктами такими, як школи, дитячі садки, центри екстреної медичної допомоги та стадіони. Основна задача проекту — будівництво чи капітальна реконструкція 6 500 км доріг, 100 шкіл, 100 дитсадків, 25 центрів екстреної медичної допомоги, 100 спорткомплексів по всій країні до кінця 2020 року.

 

Фото: пресслужба Львівської ОДА.