Молодь Львівської області запрошують подавати заявки на проєкт «Молодіжні лідери Львівщини: ІмпактБус»

Проєкт “Молодіжні лідери Львівщини: ІмпактБус” – найкраща практика молодіжної роботи в Україні 2021 року, яку відтоді реалізовує КЗ ЛОР “Львівський обласний молодіжний центр”.

Унікальна можливість, яка робить неформальну освіту доступною для молоді з найвіддаленіших громад Львівської області. Під час візитів у населені пункти Львівщини команда центру разом з тренерами проводять тренінги, лекції, стратегічні сесії, консультації, а також ігри для командотворення, які насамперед відповідають потребам молодих людей.

ІмпактБус реалізовують четвертий рік поспіль і за цей час вдалося здійснити 131 візит, завітавши в кожний з дев’яти районів Львівської області. Учасниками наших візитів стали 2 597 осіб, які в супроводі тренера навчалися генерувати ідеї та прописувати проєкти, досліджували, як створити молодіжну центр чи раду, як стати лідером і проживати своє життя, збалансовуючи розвиток у трьох сферах: інтелектуальній, емоційній та фізичній. Крім того, допомагали підвищити обізнаність молоді в темі фінансової грамотності та проводили ігри з командотворення для посилення згуртованості команд різних організацій та ініціатив.

«Мобільна молодіжна робота є зараз теж доволі важливою, адже вона дає можливість молоді з найвіддаленіших сіл і міст у області отримати доступ до неформальної освіти, яка є, безумовно, дуже важливою для становлення і всебічного розвитку молоді», — зазначає т. в. о. директора Львівського обласного молодіжного центру Іван Сапса.

Для того, щоб проєкт «Молодіжні лідери Львівщини» приїхав у Вашу громаду, необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням https://forms.gle/1WYnaRdhxUUAdZDB7 . У ній Ви зможете ознайомитися з переліком тем, а також дізнатися більше про формат візитів у громади.

Послугу надаємо безоплатно. Вона спрямована на рівний доступ усіх молодих людей до прав, ресурсів, можливостей та інформації.