Яскраве закриття сезону: у Львові відбудеться суперкубок з черліденгу

Всеукраїнський турнір з черліденгу Cheerleading Super Cup пройде 1-2 червня на велотреку навчально-спортивної бази літніх видів спорту МОУ.

За ініціативи президентки Львівської обласної федерації черлідингу Наталі Блажко під час турніру також відбудеться збір коштів на опікове відділення центру UNBROKEN Kids.

«Cheerleading Super Cup — турнір, який щороку б’є рекорди щодо кількості учасників. Так у 2021 році за медалі змагалися біля 1000 учасників. Ця цифра стала рекордною для львівських черлідингових турнірів, що проводяться з 2015 року. У 2023 році, коли відновили проведення змагань, участь взяли близько 1300 учасників. А цього року очікуємо понад 1500 черлідерів», – зазначають організатори.

Змагатимуться спортсмени зі Львова, Івано-Франківська, Червонограда, Давидова, Рівного, Тернополя та Кам’янського.

Також цьогорічний Cheerleading Super Cup приурочують і до 10-річчя організатора змагань — клубу Lviv Angels.

  • Львівщину представлятимуть клуби: Lviv Angels (у тому числі — ДЮСШ ім. Д.Оббаріуса та КДЮСШ ім. Дмитра Сидорука); Nancy Dolls, BeLLa, Mavky, Acromoves (Львів), Fenix (Червоноград) та ДЮСШ “Тризуб Плюс” (Давидів).
  • Івано-Франківськ – клуб “Fire Cats”
  • Тернопіль –  Fit-Kid 
  • Кам‘янське – “Прометей”, Іскра “Bunny”
  • Рівне — “Рівне-чер”.

Цими змаганнями львівські черлідери закриють змагальний сезон. Але лише в Україні, бо попереду — чемпіонат Європи (25-30 червня), на якому виступатимуть чимало представників Львівщини.