Представників громад Львівщини навчають менеджменту молодіжних центрів

Учора, 8 грудня, у Львові стартував тренінг “Ефективний менеджмент молодіжних центрів”. Попереду – ще два насичені  дні, впродовж яких молодіжні працівники і громадські активісти Львівської області поглиблять свої знання з організації роботи в молодіжному центрі. Програма наповнена практичними матеріалами та кейсами.  З учасниками поділяться досвідом Христина Мокрій, Богдана Пилипчук та Євген Паламарчук. Також на захід завітав заступник директора Всеукраїнського молодіжного центру Артур Кадельник.  Учасники тренінгу – молодіжні працівники та громадські активісти з різних районів Львівської області. 

Метою навчальної програми є посилення спроможності команд молодіжних центрів в Україні, надавши їм знання та навички з основ менеджменту молодіжного центру, а також підтримати команди в розбудові соціальної згуртованості місцевих громад.

За час тренінгу учасники матимуть можливість дізнатися про дослідження потреб молоді громади та аналіз ключової проблематики; формування навичок для працівників центрів щодо планування, прогнозування та вимірювання результатів позитивного впливу центру на молодь громади; створення й оптимізація простору молодіжного центру з урахуванням запланованої програмної діяльності; ефективну роботу команди молодіжного центру; зовнішні та внутрішні комунікації в колективі, брендинг та позиціонування центру.

“Цей тренінг допомагає зрозуміти з чого варто починати роботу в молодіжному центрі, щоб досягати певних результатів та ефективно і якісно реалізовувати молодіжну роботу у своїй громаді,  – зазначає тренерка програми, менеджерка співпраці та розвитку Львівського обласного молодіжного центру Богдана Пилипчук.

Організаторами заходу є  Управління молоді та спорту Львівської ОДА спільно з Львівським обласним молодіжним центром і Львівською майстернею організації подій за підтримки Всеукраїнського молодіжного центру і програми “Активні громадяни” від Британської ради.

“Для мене це середовище різнопланових людей, які мають як напрацювання, так і проблеми. Ми зібралися задля заряду, обміну ідеями та думками і головне – об’єднання. Нас об’єднує сфера молодіжної політики. Я тут задля поглинання нової інформації, виходу зі своїх молодіжних рамок. Послухати сторону влади, сторону молоді для порівняння, аналізу і рішень. Подеколи навіть простягнути руку допомоги задля спільної мети. Навчитися менеджити себе, людей та свої амбіції. Дякую Львівському обласному молодіжному центру за запрошення!”,  – зазначає учасниця Олександра Стасюк.