На чемпіонат світу поїдуть четверо львівських борців

З 18 жовтня у Конча-Заспі тривають навчально-тренувальні збори національної збірної команди України з боротьби вільної. Це заключний етап підготовки до чемпіонату світу серед чоловіків та жінок до 23 років. По завершенні зборів, 31 жовтня, спортсмени вирушають до Сербії, де розігруватимуть медалі чемпіонату світу з трьох видів боротьби.
За звання чемпіона світу поборються одразу четверо представників Львівщини. У ваговій категорії до 125 кг виступить 22-річний майстер спорту міжнародного класу Юрій Ідзінський. Юрій – вихованець Львівського фахового коледжу спорту, студентів Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського. Його тренують Віктор Глібенко та Роман Проців.
Ще один вихованець Віктора Глібенка, 20-річний Далинло Стасюк виступить у ваговій категорії до 97 кг. Майстер спорту міжнародного класу навчається у Львівському фаховому коледжі спорту.
У ваговій категорії до 55 кг за медалі змагатиметься Христина-Зоряна Демко. 23-річну борчиню Львівського фахового коледжу спорту тренують Андрій Стаднік та Ярослав Вуйциік.
20-річна Оксана Чудик змагатиметься у ваговій категорії до 68 кг. Тренують борчиню Олександр Раковський та Степан Ткачишин. Оксана – вихованка Львівського фахового коледжу спорту та студентка Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. Гжицького.
Змагання серед жінок розпочнуться з 3 листопада а серед чоловіків з 5 листопада.