Юні легкоатлети Львова та Буська – переможці та призери Чемпіонату України

Цими днями в Івано-Франківську відбувся Чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2005-2006 року народження. Участь у чемпіонаті взяли 25 команд, серед яких і збірна Львівщини.
На чемпіонаті розіграли 48 комплектів нагород, частину з яких вдалось вибороти юним легкоатлетам Буської ДЮСШ та Львівської дитячо-юнацької школи №2.
14-річна Соломія Діжак, вихованка Буської спортивної школи, стала чемпіонкою України зі спортивної ходьби на дистанції – 3000 метрів, а 15-річна Вікторія Діжак у цій дисципліні стала срібною призеркою.
Ще одна чемпіонка України – вихованка Львівської ДЮСШ №2 Анна Хіміч. Вона фінішувала першою у дисципліні біг на дистанції 200 метрів. Срібною призеркою змагань у бізі на 100 метрів з бар’єрами стала 15-річна Вікторія Ковальчук. Ще одна спортсменка цієї школи Роксолана Петришин виборола бронзу у стрибках у висоту.
Перемоги цих спортсменок, а також вдалі виступи інших представників нашої області дозволили Львівщині зайняти 5 загальнокомандне місце.
У дисципліні естафетний біг 100+200+300+400 м представницям Львівщини Софії Михалевич, Каріні Оверко, Марії Михалюк та Вікторії Авдєєвій вдалось фінішувати першими.
Зауважимо, участь збірних команд Львівщини у національних змаганнях відбувається за фінансування управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА.