На Львівщині відбувся відкритий Кубок Заходу зі змішаних єдиноборств ММА

У суботу, 10 жовтня, у Львові відбувся відкритий Кубок Заходу зі змішаних єдиноборств ММА “Lemberg Fight Cup” присвячений пам`яті Ігоря Слюсарчука. Поєдинки відбулись у великому ігровому залі навчально-спортивної бази літніх видів спорту на вулиці Грекова. Переможців визначили в індивідуальному та командному заліку. Участь у турнірі взяли діти, юнаки, юніори та дорослі. 

Турнір організувала Львівська обласна федерація змішаних єдиноборств за підтримки Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА. Змагання пройшли відповідно до офіційних правил, які пройшли науково-дослідну експертизу та погоджені Міністерством юстиції України та Міністерством молоді та спорту України.

“Коли ми кілька років тому започаткували Відкритий Кубок Заходу зі змішаних єдиноборств ММА LEMBERG FIGHT CUP, то навіть не сподівались, що турнір стане традиційним івентом для Львівщини, взяти участь у якому буде за честь для кращих бійців національного рівня”, – зазначає начальник Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як.

Зауважимо, Ігор Слюсарчук –  дворазовий чемпіон світу із фрі-файту у важкій вазі, перший Заслужений майстер спорту України з фрі-файту. Фрі-файт є синтезом низки бойових мистецтв і поєднує в собі прийоми ведення бою в різноманітних ситуаціях: тут дозволені удари ліктями, колінами в корпус і голову суперника, удари в стрибку чи з розвороту, а також кидки чи задушливі прийоми. Ігор раптово помер у Львові у 2018 році у 28 років.