У Самборі триває реконструкція стадіону

У Самборі активно триває реконструкція стадіону імені Лева Броварського. Учора хід робіт оглянув керівник Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як.
Станом на сьогодні на стадіоні вже змонтували системи поливу поля, збудували роздягальню, адмін корпус та господарські приміщення, облаштували бетонні підпірні стіни. Зараз підрядники облаштовують основу поля, монтують трибуни та накриття для них та розпочинають укладання основи під бігові доріжки.
«Відповідно до графіку основні роботи на об’єкті повинні завершити до кінця цього року. Це надзвичайно важливий об‘єкт для міста та майбутнього укрупненого Самбірського району — тут займатимуться футбольні команди, понад 500 вихованців спортивної школи, доросла та юнацька команди футбольного клубу, групи легкої атлетики, волейбольні команди, учні та студенти педагогічного коледжу, гімназії, середніх шкіл та медичного училища», — розповідає Роман Хім‘як.
Нагадаємо, загальна вартість реконструкції стадіону — понад 25 мільйонів. Цьогоріч на завершення робіт з обласного бюджету виділили 3 мільйони та ще 13 мільйонів спрямували з державного бюджету.